Gefeliciteerd Nederland!

Holanda ha guanyat el Festival d’Eurovisió 2019. Duncan Laurence, favorit des del moment que va publicar el seu tema ‘Arcade‘, ha alçat el Micròfon de Cristall que li ha lliurat Netta Barzilai. En un final d’infart, Laurence tan sols podia ser superat pel suec John Lundvik, que hauria necessitat 253 punts per proclamar-se vencedor, però aquest al final ha fet molt curt i ha sumat tan sols 93 punts del públic. Lundvik no ha pogut ocultar la decepció; amb la cara ja ho deia tot, mentre Laurence començava a celebrar la seva victòria; havia sumat 492 punts. En segona posició ha quedat l’italià Mahmood, que ha quedat amb 465. Tercer ha estat Sergey Lazarev, amb 369. Per la seva banda, Miki ha quedat en el lloc número 22, amb 60 punts. Ha estat el menys votat dels jurats; 6 de Bielorússia i 1 de Rússia. Amb això, el terrassenc ha estat el primer a rebre el veredicte del televot; 60 punts, que s’han distribuït de la següent manera: 12 de Portugal, 7 de França, 6 de Bèlgica, 5 de Suïssa i Israel, 4 de Xipre i Grècia, 3 d’Holanda, 2 del Regne Unit, Azerbaidjan i Sèrbia, i 1 de Dinamarca. Al 2018, Alfred i Amaia van finalitzar en la posició 23 amb un punt més.

(Foto: Thomas Hanses)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »