Miki: “Sincerament, no ens ho mereixíem”

Jo crec que no ens ho mereixíem, sincerament. Potser és egoista dir-ho, perquè la cançó és la que més ha gaudit la gent, la que mñés ha ballat, la que més ha cantat! A la bubble, no hi havia ningú que no la sabés!“. Primeres valoracions d’en Miki després de finalitzar el Festival d’Eurovisión, on l’artista de Terrassa va finalitzar en la 22ª posició amb 60 punts, un menys que l’Alfred i l’Amaia l’any passat a Lisboa. L’intèrpret no té explicacions pel fet que, malgrat fer-ho passar bé a la gent, a l’hora de la veritat no ha tingut tants vots. Tot i això, es mostra absolutament “superorgullós del treball que hem fet!“. En la compareixença de premsa savant els periodistes que segueixen la delegació espanyola, Miki va dir que en sortir de l’escenari “hem dit: el millor passi! No ho hem fet millor cap altre cop!. Per a nosaltres, això ja és guanyar. Hem vist el video de la que s’estava muntant a la Green Room i… això ja és meravellós! Si això és el que ha estat la Green Room, on tots estan supernerviosos pel que passarà i estan aquí ballant… doncs és meravellós!“, va dir. Tant Mamen Márquez com Fokas Evangelinos els van dir que la seva execució havia estat “perfecta!“. I va ser molt precís: “No pot haver cap queixa dels cantants, els ballarins i la resta de les persones que hem tingut al costat“.

En Miki assegura que es queden amb això i amb el bon rotllo que van saber transmetre mentre actuaven. En Miki n’era conscient en veure el públic cantant i ballant quan va arribar el seu torn; “Vaig dir, què guai!“. Espanya va ser la menys votada pels Jurats professionals. Tan sols va rebre un 6 de Bielorússia i un sol punt de Rússia. Per part del públic, els 53 vots rebuts es van repartir d’aquesta manera: 12 de Portugal, 7 de França, 6 de Bèlgica, 5 de Suïssa i Israel, 4 de Xipre i Grècia, 3 d’Holanda, 2 del Regne Unit, Azerbaidjan i Sèrbia, 1 un de Dinamarca. Per sota d’Espanya van quedar Israel (47), Alemanya (32); Bielorússia (31) i el Regne Unit, últim amb 16. L’artista terrassenc també va explicar que l’experiència eurovisiva li servirà de molt “en el meu futur professional com a músic, si en tinc; totes les errades, tots els petits detalls que s’han de tenir en compte a l’hora de fer una actuació, de cantar; tota la tècnica vocal, tot el que ens ha ensenyat en Fokas sobre les posades en escena, el fet d’omplir l’escenari!“.

(Foto: Thomas Hanses)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »