Espanya participarà a l’Eurojúnior 2019

Espanya participarà a l’Eurojúnior 2019, que es farà el pròxim 24 de novembre a Gliwice (Polònia). Ho ha fet públic aquesta mateixa tarda l’Ens públic espanyol mitjançant una nota de premsa. Junt a Espanya, enguany s’espera que a l’Eurojúnior hi participi un màxim de 18 països. Aquesta serà la cinquena participació espanyola en el certamen, que arriba a la seva dissetena edició. En ocasions anteriors, Espanya havia conseguit una victòria (Maria Isabel amb ‘Antes muerta que sencilla’, al 2004), dos segons llocs (Sergio amb ‘Desde el cielo‘ al 2003 i Antonio José amb ‘Te traigo flores‘ al 2005) i una quarta posició (Dani, amb ‘Te doy mi voz‘ al 2006). L’edat dels participants ha d’estar compresa entre els 9 i els 14 anys. De moment, TVE no ha desvetllat com pensa fer la selecció del representant i el tema amb què concursarà en el show.

(Foto: Vertele)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »