Eurovisió triarà a l’agost la seu de 2020

Eurovisió escollirà la seu del Festival de 2020 el pròxim mes d’agost. La televisió pública d’Holanda i la Unió Europea de Radiodifusió han donat temps fins al dia 10 de juliol perquè totes les ciutats interessades en acollir el certamen presentin oficialment les seves candidatures. Han de garantir els criteris bàsic per poder ser seus del Festival: disposar d’un recinte adient i amb prou capacitat, de suficients places hoteleres; estar preparades a nivel d’infrastrucutes i de comunicació i complir tot tot un seguit de requeriments tècnics. De moment, hi ha candidates potencials: Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, La Haia, Leeuwarden/Friesland, Maastricht/Limburg, Rotterdam i Utrecht.

(Foto: The Independent)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »