Conchita Wurst cantarà en l’obertura de la gran final d’Eurovisió

Lidia

Lidia Baich interpretarà ‘Mercie, Chérie’ (Foto: Petra Benovsky)

La cadena pública austríaca de televisió ORF ha anunciat que Conchita Wurst serà una de les protagonistes de l’obertura de la gran final del Festival d’Eurovisió del proper disabte 23 de maig. El show l’obrirà l’Orquestra Filharmònica de Viena interpretant una peça als jardins del palau de Schönbrunn, que va ser la residència de l’emperadriu Sissí. El programa encadenarà tot seguit amb imatges de diferents llocs de la capital austríaca, per acabar connectant amb el Wiener Stadthalle, on la violinista Lidia Baich interpretarà el ‘Merci, Chérie‘, tema amb què el recentment traspassat Udo Jürgens va aconseguir la primera victòria d’Àustria en el Festival de 1966. En finalitzar la seva interpretació, serà el torn de Conchita Wurst, que cantarà l’himne del Festival, el ‘Building bridges’, composat per David Bronner, Dorothee Freiberger i Kurt Pongratz, amb lletra de David Malin. Wurst no estarà pas sola, dalt de l’escenari, ja que té previst interpretar junt al Cor dels Petits Cantors de Viena, el Cor Suparar i el raper Left Boy, amb música de la Radio Symphony Orchestra e l’ORF. En finalitzar, l’obertura de la gran final continuarà amb l’entrada a l’escenari dels artistes que competiran en el show . Hi accediran a través d’un pont que passarà pel damunt dels espectadors.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »