Sietse Bakker, productor executiu del Festival d’Eurovisió 2020

Sietse Bakker ha estat nomenat productor executiu del Festival d’Eurovisió 2020. Formarà tàndem amb Inge van de Weerd, que farà de productora executiva de la retransmissió del certamen. Bakker i de Weerd comptaran amb el suport executiu de Jessica Stam i Emelie Sickinghe. Bakker va estar molts anys vinculat al Festival d’Eurovisió. Va ser el creador del web www.esctoday.com, que en aquella època va ser el mitjà de referència per als fans. Potseriorment va fitxar per la Unió Europea de Radiodifusió (UER), on va fer de manager de comunicació i de continguts online de la xarxa internacional; va ser durant sis anys supervisor d’esdeveniments de l’UER i un parell de cops, supervisor executiu del Junior Song Contest. Actualment es dedicava a la seva pròpia consultoria, Scrn, que treballa en l’elaboració de plataformes de continguts digitals.

Per la seva banda, Inge van de Weert treballa a la cadena pública holandesa NOS des de 1995 i compta amb una llarga experiència com a productora executiva de diversos programes de televisió, com ara els especials dedicats a les eleccions. Va ser la cap de la Delegació holandesa al Festival entre els anys 2007 i 2009. Emilie Sickinghe ha estat la cap de Delegació del seu país en el certamen des de 2010. Jessica Stam ha fet de productora de diversos esdeveniments musicals al seu país, i ha col·laborat en la producció de diverses retransmissions per a la NOS.

(Foto: EBU)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »