Rotterdam i Maastricht, finalistes del procés per escollir seu de 2020

O Rotterdam o Maasatricht. Eurovisió 2020 se celebrarà en una d’aquestes dues ciutats. Ho ha anunciat avui la televisió pública d’Holanda. Arnhem, Utrecht i Den Bosch, les altres ciutats que van presentar oficialment la seva candidatura per organitzar el certamen han estat descartades en no complir tots els requisits necessaris per ser la seu del Festival. Ni Eurovisió ni la televisió holandesa explicitaran per quina raó han estat eliminades de la cursa per acollir el show; hauran de ser els respectius ajuntaments qui ho facin públic si ho conseren oportú. Tot i això, no era cap secret la limitació pressupostària dels Ajuntaments d’Utrecht i de Den Bosch. Ara, un cop decidides quines són les finalistes d’aquest procés, s’espera que la cúpula directiva d’Eurovisió visiti en les pròximes setmanes tant Rotterdam com Maastricht per conèixer en primera persona les infrastructures de què disposen totes dues ciutats per ser la seu ideal d’Eurovisió 2020. Rotterdam concursa amb l’Ahoy Arena, mentre que Maasatricht aspira a dur el Festival al MECC, el seu centre internacional d’exposicions i conferències.

(Foto: mecc.nl)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »