Andorra comença a buscar el seu representant per a l’OGAE Song Contest 2019, amb el ‘Milionària’ de Rosalia com a gran favorita

Els socis d’OGAE Andorra ja han començat a fer les seves propostes per tal de triar qui representi el club en la pròxima edició de l’OGAE Song Contest. Tenen temps fins a diumenge dia 17. En cas de tractar-se de cantants de nacionalitat andorrana, es podran proposar cançons interpretades en qualsevol idioma. En cas dels intèrprets de nacionalitat espanyola, els temes hauran de ser en català. Amb el seu darrer èxit ‘Milionària, Rosalia parteix com a gran favorita per representar Andorra. Publicat el passat 3 de juliol, el videoclip oficial de la peça supera els 17 milions de visualitzacions a YouTube. El tema va ser composat per l’artista catalana durant un trajecte en avió entre Sevilla i Barcelona. Segons ha explicat ella mateixa, el va començar a composar a l’aeroport de la capital andalusa i el va rematar arribant al Prat. La intèrpret té agendats diversos concerts al llarg de l’estiu, fins i tot al Canadà i als Estats Units.

Rosalia, però, també haurà de competir amb els darrers títols editats en català al llarg dels darrers mesos, com ara el ‘Torno a ser jo‘ i l'”Sta guai” d’Oques Grasses, que ja superen el milió de visualitzacions a la Xarxa. També parteix amb força ‘Una altra manera de viure‘ de Joan Dausà, que ha estat la banda sonora de la campanya publicitària d’Estrella Damm d’aquest esti

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »