Rosalia representarà Espanya a l’OGAE Song Contest a l’espera de saber si també serà escollida per Andorra

Rosalia representarà Espanya a l’OGAE Song Contest 2019 amb el tema ‘Malamente‘. En la prèvia interna organitzada pels socis d’OGAE Espanya, l’artista catalana ha rebut un total de 98 màximes puntuacions. Ha arrasat, perquè la segona classificada, el ‘Quién te has creído que soy‘ de Fangoria, tan sols n’ha rebut 29. Espanya ha triat entre un total de 10 candidates, on també hi havia ‘Mujer bruja‘, de Lola Índigo i Mala Rodríguez (tercera), el ‘Vas a quedarte‘, d’Aitana (quarta), ‘Libertad‘, d’un altre català, Álvaro Soler (cinquè), i el ‘Me quedo‘; la col·laboració entre Lola Índigo i Aitana. Les darreres posicions de la prèvia espanyola han estat per ‘Baila‘, de David Otero i Rozalén; el ‘Ya es hora‘, d’Ana Mena; el ‘Rumbamé‘ de Melody i la ‘Tarántula‘ de Natalia Lacunza. Espanya va finalitzar en quinzena posició en l’OGAE Song Contest de 2018, en què va ser representada pel ‘Yo ya no quiero ná‘ de Lola Índigo.

L’artista també podria acabar representant Andorra amb el seu tema ‘Milionària‘. Les votacions dels socis d’OGAE del Principat finalitzen avui. Hi ha un total de 16 candidates, entre les quals també hi ha temes d’Oques Grasses, Roger Argemí, Joan Dausà i Jordi Ninus, entre d’altres. Rosalia ve d’aconseguir un parell de premis MTV en categoria de videoclips; una gala que es va fer el passat diumenge a Nova Jersey i que va ser retransmesa per tots els Estats Units. Rosalia va guanyar el guardó al millo videoclip en música llatina i el de millor coreografia pel rodatge de ‘Con altura‘. La catalana va actuar durant la cerimònia, interpretant un medley de tres de les seves cançons, acompanyada d’Ozuna. Aquest darrer èxit de la intèrpret s’ha vist arrodonit amb la publicació de la llista favorita de reproduccions de l’expresident dels Estats Units, Barack Obama, que inclou el ‘Con altura‘ de l’artista.

(Foto: Odi O’Mailey)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »