La Xarxa bull: Ruth Lorenzo, Diana Navarro, Cristina Ramos o Eleni Foureria a Rotterdam’20?

No hi ha res del cert; TVE continua callada. Ni tan sols sabem quan es farà pública la decisió final. L’únic que en sabem, per ara, és que la persona (o persones) que representinEspanya a Rotterdam’20 serà coneguda i ja tindrà una carrera musical consolidada. Des de que l’Ens públic va anunciar la setmana passada que la tria seria directa, deixant de banda Operación Triunfo, els rumors han començat a multiplicar-se. I els més insistents posen Ruth Lorenzo, Diana Navarro i la canària Cristina Ramos com a principals favorites per representar Espanya a Rotterdam l’any que vé. Fins i tot la premsa grega s’ha fet ressò d’una notícia bomba: que TVE ha proposat Eleni Foureria que la representi a Eurovisió, però l’artista ho hauria refusat amb l’argument que té previst traslladar-se als Estats Units per projectar la seva carrera en aquell país. Segons les mateixes fonts, Xipre també ha proposat la subcampiona de Lisboa’18 que torni al Festival en nom de l’illa mediterrània. Se’n desconeix, per ara, si Foureira ho ha acceptat o no.

Ruth Lorenzo, representant d’Espanya a Copenhaguen’14, no ha negat mai que vol tornar a Eurovisió. A través de les xarxes socials, s’ha mostrat contenta pel fet que l’estan incloent en les travesses. Ha dit que no es vol fer il·lusions però adverteix que si la trien a ella, ja té un tema preparat. La canària Cristina Ramos està participant actualment en l’edició especial del Britain’s Gat Talent, titulada The Champions. En l’última gala del programa, Ramos va interpretar el “The show must go on” de Freddy Mercury. L’artista ja va arribar a la gran final l’America’s Got Talent i a la del World’s Got Talent. En el seu currículum hi ha les victòries absolutes en l’edició espanyola d’aquest reality show de 2016 i a La Voz de Mèxic de 2018. Ramos no ha negat mai que li agradaria representar Espanya a Eurovisió.

Finalment, Diana Navarro va estar a punt de ser escollida internament per TVE per a Lisboa’18. Però l’èxit que estava aconseguint la reedició d’Operación Triunfo va suposar que la cadena optés, finalment, per recórrer al popular talent show televisiu per buscar el seu representant. Navarro no va ocultar en el seu moment que es va assabentar per televisió que la cadena no l’escolliria a ella, sinó a un triunfito per viatjar a Lisboa. De fet, en aquells moments, ja estava treballant en la cançó que hauria proposat per representar Espanya. Igual que Lorenzo i Ramos, no ha negat mai que la idea de cantar a Eurovisió li agrada.

(Foto: La Vanguardia)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »