Rosalia, la més votada, no representarà Andorra a l’OGAE Song Contest perquè abans ja l’havia triada Espanya

El tema ‘Una altra manera de viure‘ de Joan Dausà i interpretat per Maria Rodés i Santi Balmes representarà Andorra a l’OGAE Song Contest 2019. La peça va ser la segona més votada en la prèvia organitzada per OGAE Andorra el passat mes de setembre, però serà la que finalment representi el club d’eurofans del Principat en aquesta nova edició del concurs ja que Rosalia, la vencedora, no pot fer-ho: OGAE Espanya ja l’havia escollida prèviament.

Tot i que les normes de l’OGAE Song Contest deixen ben clar que els cantants que representin cada club han de tenir la nacionalitat del país corresponent, Andorra pot escolir-ne d’espanyols, donada la limitació del mercat discogràgic andorrà. El límit d’aquesta excepció, però, és que si OGAE Espanya tria un artista, OGAE Andorra no pot triar el mateix cantant per a la mateixa edició del concurs virtual. D’aquesta manera, el ‘Milionària de Rosalia no podrà concursar en el certamen. La catalana representarà Espanya amb el ‘Malamente’. Amb ella, també optaran a la victòria la sueca Lena Philipsson amb ‘Maria Magdalena‘, Lady Gaga i Bradley Cooper amb ‘Shallow’,,en representaciço d’OGAE Rest of the World, la letona Aminata amb ‘Maiga vara‘, i la búlgara Poli Genova amb ‘Geroite‘. L’OGAE Song Contest 2019 tindrà 28 participants. Podeu escoltar les cançons participants en aquest link: https://ogae.uk/2019/09/25/the-ogae-song-contest-2019/

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »