Blas Cantó representarà Espanya a Rotterdam’20

Ho acaba de fer públic TVE: el murcià Blas Cantó representarà Espanya al pròxim Festival d’Eurovisió, que se celebrarà a Rotterdam. De moment, i segons l’Ens públic, ja s’està treballant amb diferents autors i productors per buscar la cançó amb què l’artista haurà de participar al Concurs europeu. Blas Cantó, de 27 anys, va formar part de la boy band Auryn, amb qui ja havia intentat representar Espanya al certamen, després de prendre part a ‘Destino Eurovisión’ l’any 2011. Tot i això, Cantó ja havia iniciat la seva carrera en solitari: l’any 2000, quan tan sols tenia 8 anys, va guanyar el talent show ‘Veo, veo’, que presentava Teresa Rabal. I al 2004, es va presentar a la Pre espanyola on es buscava representant per a l’Eurojúnior que finalment va guanyar María Isabel. En la Pre, Blas Cantó va acabar quart. Més tard, ja dissolt el grup Auryn, va aconseguir la victòria en la cinquena temporada de ‘Tu cara me suena’. L’any passat va publicar el primer treball discogràfic de la seva carrera en solitari, titulat ‘Complicado‘. Amb Auryn en va treure 5. La banda, que havia guanyat els premis Los40 Music Awards i els premis MTV, va vendre més de 140.000 discos al llarg de la seva trajectòria artística.

(Foto: Cadena Dial)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »