Blas Cantó es va assabentar de la seva tria eurovisiva aquest divendres

Blas Cantó es va assabentar de la seva tria eurovisiva el passat divendres, un dia abans de fer-se pública la notícia de la seva elecció. Ho ha comentat ell mateix a través del seu compte de Twitter. Al llarg del dia d’ahir, l’artista murcià es va fer un tip de respondre els diversos missatges de suport que va anar rebent un cop es va saber que cantarà a Rotterdam’20, prenent el testimoni de Miki Núñez en el certamen.

Feliç i emocionada“; és el “candidat perfecte; domini vocal, escènic i molt de carisma i personalitat“. Ha estat l’elogi més compromès de tots els que ha rebut, fins ara, Blas Cantó. I ha estat de Pastora Soler, la representant espanyola al Festival d’Eurovisió 2012. L’artista es va mostrar molt contenta, a través del seu compte de Twitter, per l’elecció interna del murcià. Cantó li ho va agrair assegurant que Soler és “la millor fada madrina eurovisiva“. Pastora Soler no ha estat l’única diva en mostrar públicament la seva satisfacció per la tria de Blas Cantó. També ho han fet Soraya i Edurne. Cantó ha agraït aquestes mostres de suport, també via Twitter. A Soraya li va respondre que “tinc grans mestres“, referint-se a ella.

Altres personalitats del món de la música i de la faràndula espanyols han donat el seu suport a Blas Cantó, com ara Tony Aguilar, locutor de ràdio que des de fa un parell d’anys retransmet el Festival per TVE. També li han donat suport el periodista català Manel Fuentes i l’exministre Màxim Huerta. I Antena 3, cadena en què s’emetia el programa ‘Tu cara me suena’, que Cantó va guanyar al 2017. Per ara, els únics companys d’Auryn que l’han felicitat via xarxes han estat Dani Fernández i Carlos Marco. Ni Álvaro Gango ni David Lafuente, que també tenen compte a Twitter, no s’hi han pronunciat.

Blas Cantó va oferir ahir a la nit el seu primer concert després de la seva tria per representar Espanya a Eurovisió. Ho va fer a la plaça Major de Torrejón de Ardoz, en el marc de les festes patronals d’aquesta localitat madrilenya, amb una plaça absolutament plena a vessar. L’artista encara té agendats cinc concerts més abans d’acabar 2019; València, Bilbao, Pamplona, Barcelona i Madrid. A la capital catalana té previst actuar el pròxim dia 14 de desembre, a la Sala Barts.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »