41 països participaran a Rotterdam’20

La llista ja és oficial! Quaranta-un països participaran al Festival d’Eurovisió 2020. Ho va fer públic ahir la Unió Europea de Radiodifusió. Entre aquests països hi ha Bulgària i Ucraïna, que retornen al certamen després d’un any d’absència. I hi faltaran Montenegro, Hongria i, un cop més, Bòsnia-Hercegovina. Tot i que la televisió de Montenegro no ha precisat la raó per la qual es dóna de baixa, enguany, d’Eurovisió, en diversos mitjans s’especula amb la manca de recursos econòmics de l’Ens públic. Hongria, per la seva banda, mantindrà l’A Dal, el concurs musical d’on normalment surt el representant hongarès a Eurovisió, tot i que en la seva pròxima edició no estarà vinculat al certamen europeu. Per la seva banda, Bulgària, que ja fa uns dies va anunciar el seu retorn al Festival, també és a punt de fer públic el nom de l’artista amb què competeixi a Rotterdam’19. De moment, però, només un parell de països han triat artista (no pas cançó, encara) per al Festival: Bèlgica, que competirà amb el grup Hooverphonic, i Espanya, amb Blas Cantó.

(Foto:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »