El Regne Unit guanya per segon cop consecutiu l’OGAE Song Contest, ara amb el ‘Someone you loved’ de Lewis Capaldi

El Regne Unit s’ha tornat a imposar a l’OGAE Song Contest. Dues victòries consecutives; aquest cop amb el ‘Someone you loved‘ de Lewis Capaldi. Els britànics, que des del començament de la votació s’han destacat al capdamunt de la classificació, han acumulat 241 punts, deixant en segon lloc el duo format per Lady Gaga i Bradley Cooper (206 punts), interpretant ‘Shallow‘ en representació d’OGAE Rest of the World. En tercer lloc ha finalitzat França, que ha acumulat 169 punts amb ‘Je te la donne‘, de Vitaa & Slimane. Andorra, que enguany ha estat representada pel tema ‘Una altra manera de viure‘ de Joan Dausà, Maria Rodés i Santi Balmes, ha finalitzat en el 22è lloc del certamen, amb un total de 10 punts, que li han estat atorgats pels clubs de Portugal (7), d’Espanya (2) i Alemanya (1). Els vots d’Andorra, que ha anunciat Esteban Espinosa, president del club d’eurofans del Principat, han estat per al Regne Unit (12), Espanya (10) i Itàlia (8). Espanya, representada per Rosalia amb ‘Malamente, ha finalitzat en vuitena posició, amb un total de 78 punts. La catalana va estar a punt de representar Andorra, amb el seu primer tema en català, ‘Milionària‘. Va ser el més votat pels socis d’OGAE Andorra, però donat que OGAE Espanya ja havia triat l’artista i que ella no és andorrana, el club d’eurofans del Principat va haver de renunciar a la seva tria i cedir el testimoni al segon classificat de la Pre. Podeu seguir la votació clicant al següent link: https://vimeo.com/371960321

(Foto: Metro)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »