Una antiga sitja de gra de 1911 acollirà l’Euroclub de Rotterdam’19

Una antiga sitja de gra, construïda al 1911, acollirà l’Euroclub del Festival d’Eurovisió 2020. Es tracta de Maassilo, una immensa edificació industrial ubicada al port de Rotterdam. Quan funcionava com a magatzem de gram va arribar a tenir 128 sitges amb una capacitat total de 20.000 tones. La instal·lació va ser clausurada al 2000, degut a què l’activitat es va traslladar a un altre punt del port. Quatre anys més tard, Maassilo va ser rehabilitada per obrir com a macroespai per a esdeveniments musicals i culturals. Disposa de 15 sales i pot acollir fins a 5000 persones. D’aquí a final d’any, té programades 19 festes i concerts. La nit de Cap d’Any, per exemple, en té tres d’agendades de forma simultània.

(Foto: Maassilo)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »