Eurovisió assegura que, per ara, no té intenció de convidar Kazakhstan al Festival

Ho ha dit avui en roda de premsa a Gliwice (Polònia) Jan Ola Sand, supervisor executiu del Festival d’Eurovisió. Sand, que ha aprofitat per mostrar la seva satisfacció pel treball que fa la televisió de Kazakhstan amb la seva participació al Júnior des de l’any passat, ha assegurat que la xarxa Eurovisió manté un permanent contacte amb la Khabar Agency, la televisó d’aquell país, que és membre associat de la Unió Europea de Radiodifusió (UER). Contacte per tractar temes relacionats amb l’Eurojúnior i, segons Jan Ola Sand, de l’ingrés de Kazakhstan com a membre actiu de l’UER. Per participar al Festival d’Eurovisió, l’UER hauria de convidar Kazakhstan, tal com ha fet amb Austràlia. L’any passat, amb Daneliya Tuleshova, Kazakhstan va finalitzar en sisena posició de l’Eurojúnior, que es va celebrar a Minsk. Aquest diumenge, el país participa al certamen amb Yerzhan Maksim. Aquest vespre, a les 20h, s’han obert el vot on-line de l’Eurojúnior, en què és possible votar per al país propi. La votació, que continuarà oberta tot dissabte, es tancarà diumenge a les 15.59h, just un minut abans de què comeni la retransmissió en directe del show. Un cop finalitzin les actuacions dels 19 participants, es tornaran a obrir les línies per votar la millor cançó del certamen, on ja no serà possible votar a la candidatura pròpia.

(Foto:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »