Bulgària tria internament VICTORIA per al seu retorn a Eurovisió

Es diu Victoria Georgieva i té 22 anys. El seu nom artístic és VICTORIA, en majúscules. L’artista es va donar a conèixer arran de la seva participació a l’X Factor del seu país, la temporada 2015/2016, on va finalitzar sisena. En el programa, va coincidir amb Kristian Kostov, que va finalitzar en segona posició. Des d’aleshores, ha publicat diversos singles, el darrer dels quals està interpretat íntegrament en anglès. L’ha titulat ‘I wanna know‘. Té previst llançar al mercat el seu primer album passat el Festival d’Eurovisió 2020. Per les característiques de la seva veu, no falta qui la conegui, en el el seu país, com l'”Adele búlgara“. El projecte de Bulgària al Festival de l’any que ve és una coproducció de la televisió pública BNT amb Ligna Studios, discogràfica de VICTORIA, i Ostereo, que comercialitzarà internacionalment el tema amb què l’artista participarà a Rotterdam. la peça, per cert, també serà escollida internament, i presentada el pròxim mes de març, segons s’ha explicat aquest matí en roda de premsa a Sofia. Bulgària és el tercer país en triar artista per a Rotterdam, després de Bèlgica (Hooverphonic) i Espanya (Blas Cantó).

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »