Els colors de les banderes, leitmotiv del logo de Rotterdam’20

Rotterdam’20 ja té logo! Ha estat presentat oficialment avui. Es tracta d’un disseny circular que combina els colors de les banderes de tots els països que prendran part al Festival de l’any que ve, distribuïts de manera ordenada en funció de l’any en què cadascun d’ells va debutar al certamen. El disseny ha corregut a càrrec de l’agència de creatius Clever Franke, que va rebre l’encàrrec de l’organització després de guanyar un concurs públic on es van presentar 11 firmes. Coincidint amb la presentació, també s’ha donat a conèixer una primera tongada de productes de marxandatge amb el logo de Rotterdam’20, com ara samarretes i tasses. Igualment s’ha mostrat la imatge que tindran els tramvies que duguin el logotip del show.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »