Un mig temps èpic, el tema favorit de Blas Cantó per a Rotterdam’20

Blas Cantó vol participar al Festival d’Eurovisió 2020 amb un mig temps èpic. És la seva cançó favorita de totes les que té ara mateix al damunt de la taula. Però la tria, encara, no està feta. Ho ha explicat ell mateix en el transcurs d’una entrevista concedida a Cadena Dial. El murcià assegura que la peça amb què li agradaria anar als Països Baixos no s’assembla a res que hagi fet anteriorment tot i que conserva l’essència d'”Él no soy yo“, single publicat al 2018 amb què l’intèrpret va aconseguir el primer i per ara únic Disc de Platí de la seva carrera en solitari. Blas Cantó està prenent part molt activa en l’elecció de la peça amb què haurà de participar el Festival. Ha estat voluntat, també, de TVE, segons ha confessat Anna Maria Bordas, cap de la Delegació espanyola en el show en entrevistes concedides a Vertele i a Fórmula TV. L’Ens públic desitja que Cantó se senti plenament identificat amb la peça, ja que és, al cap i a la fi, qui l’ha d’interpretar dalt de l’escenari. Cantó és part activa junt a TVE, Warner, la seva discogràfica, i els compositors que li han presentat algun tema per acabar de triar la cançó, que Bordas espera tenir llest entre aquest mes de desembre i primers de gener. L’artista espanyol encara té programats tres concerts abans no comeni el seu període de preparació i promoció eurovisiva. Primer, serà a Pamplona el dia 13 de desembre; a l’endemà cantarà a la Sala Barts de Barcelona i el 17, serà al Nuevo Apolo de Madrid.

(Foto: Noticias de Navarra)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »