Presentat l’escenari de Rotterdam’20

Escenari inspirat en el paisatge pla dels Països Baixos i amb el lema de l’edició de 2020; ‘Open up“. L’ha dissenyat, un cop més, l’alemany Florian Wieder i ha estat presentat públicament avui dilluns, La Green Room tornarà a ser dins el pavelló; a Tel Aviv la van construir fora donades les reduïdes dimensions del palau de l’International Convention Center que va acollir el concurs musical. Segons ha explicat Florian Wieder, el disseny de l’escenari és una metàfora de la connexió entre el cel, el mar i la terra. L’horitzó és el nexe d’unió entre els tres elements i actuarà com a finestra que s’obrirà al món per mostrar el Festival. Les diferents parts que constituiran l’escenari són una recreació dels canals i el ponts, tan característics del paisatge neerlandès. Wieder va guanyar aquesta tardor el concurs públic que la televisió dels Països Baixos va convocar per encarregar el disseny de l’escenari del Festival. En ell hi varen prendre part empreses nacionals i també de fora. Florian Wieder ja va dissenyar els escenaris eurovisius de Düsseldorf’11, Bakú’12, Viena ’15, Kíev’17, Lisboa’18 i Tel Aviv’19.

(Foto: UER)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »