Miki, La Pegatina i Noa, al Disc de La Marató 2019

Vint cançons i tres artistes vincultats directament al Festival d’Eurovisió. El Disc de la Marató de TV3 d’enguany inclou el ‘Celebrem‘ de Miki Núñez, ‘La vida és bella‘, interpretada per Noa i el ‘Vine amb mi‘ de La Pegatina, autors de ‘La venda‘, el tema amb què Miki va representar Espanya en la darrera edició del Festival. El ‘Celebrem‘ de Miki és la versió catalana del ‘Celébrate‘, el primer single que el terrassenc va treure tot just després de la seva aventura eurovisiva. La israelina Noa ha optat per fer la versió catalana del ‘Beautiful that way‘, tema escrit per ella mateixa amb música de Nicola Piovani per a la pel·lícula ‘La vita è bella‘, de Roberto Begnini al 1997. La Pegatina, per la seva banda, ha adaptat el mític ‘Life is life‘ que la banda austríaca Opus va publicar al 1985. El Disc, ja a la venda, inclou la participació d’altres artistes que han estat seleccionats pels eurofans per participar a la prèvia andorrana de l’OGAE Song Contest. Entre ells, Jordi Ninus, que interpreta junt a La Folie ‘Si em dius que m’estimes‘. Doctor Prats, Buhos, Els Catarres i Elena Gadel interpreten ‘Quan somrius‘, pista 19 del disc, que du el títol ‘Minories que fan una majoria‘. La Marató

de TV3, enguany, està dedicada a les malaties minoritàries.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »