Edsilia Rombley, Chantal Janzen i Jan Smit presentaran Eurovisió 2020

La cantant Edsilia Rombley, l’actriu Chantal Janzen i el comentarista televisiu Jan Smit presentaran el Festival d’Eurovisió 2020. Ho va anunciar ahir la NOS, televisió pública dels Països Baixos. Edsilia Rombley és una vella coneguda dels eurofans; ha representat el seu país al certamen un parell de cops; al 1998 amb ‘Hemel en aarde‘ i al 2007 amb ‘On the top of the world‘. L’any passat va copresentar el prestigiós Eurovision in Concert d’Amsterdam junt al periodista Cornald Maas. A més de cantar i de fer d’actriu, Chantal Janzen, per la seva banda, és especialment coneguda per la seva vessant com a presentadora de televisió; és una de les estrelles de la cadena RTL. Finalment, Jan Smit va iniciar la seva carrera artística com a cantant, formant part de la banda KLUBBB3. Després, però, es va dedicar a fer de presentador; ha estat el conductor de diversos programes musicals, entre ells, la Pre del Júnior dels Països Baixos. També ha fet de comentarista del Festival d’Eurovisió per a la televisió del seu país.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »