Vincent Bueno, corista de Nathan Trent al 2017, representarà Àustria a Rotterdam

Tria directa! I cançó decidida, tot i que encara no s’ha presentat. La cadena pública de televisió d’Àustria, l’ORF, ha escollit Vincent Bueno per a Rotterdam’20. L’artista, que acaba de fer 34 anys, defensarà ‘Alive‘, un uptempo presumiblement R&B, que és l’estil del cantant. La peça serà publicada al 2020. Serà el segon cop que Bueno trepitgi l’escenari d’Eurovisió: al 2017, ja va fer els corus de Nathan Trent. Després, va produir la versió espanyola del tema eurovisiu de Trent, titulada ‘Aire‘. Un any abans, l’intèrpret va intentar representar Àustria a Estocolm. Va participar amb el tema ‘All we need is love‘ en la Pre nacional, però no va aconseguir classificar-se per a la gran Final. Vicent Bueno va saltar a la fama al 2008, quan va guanyar el Musical! Die Show, un programa de la televisió austríaca que buscava estrelles del teatre musical. Al 2009 va acabar setè en el Dancing Stars d’Àustria, Ha publicat un parell de discos; al 2016 El ‘Wieder Leben‘, amb tot de temes en alemany, i al 2018 un altre en anglès, titulat ‘INVINCEBLE‘.

(Foto: Moose Gazette)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »