Alumnes de l’Escola Andorrana de Canillo homenatgen el ‘Salvem el món’ d’Anonymous

Els alumnes de quart de l’Escola Andorrana de Canillo han homenatjat el tema ‘Salvem el món‘ amb què el grup Anonymous va representar Andorra al Festival d’Eurovisió 2007. La quinzena d’alumnes, de la classe de Lima del segon cicle d’aquest centre escolar, han interpretat la cançó i han penjat el vídeo al canal de YouTube de l’Escola, com a part de l’activitat formativa de l’aula de música del professor Santi Casas. Niki Francesca, vocalista d’Anonymous, ha estat el primer de reaccionar a la publicació del vídeo, assegurant que en escoltar cantar els alumnes se li ha posat la “pell de gallina“. L’artista ha assegurat que amb persones com els alumnes de l’Escola Andorrana de Canillo “de ben segur que salvarem el món!“, fent referència al tema de la peça amb què els Anonymous van estar a punt de passar a la gran Final de Helsinki’07. L’activitat de la classe de Lima de l’Escola Andorrana de Canillo es va completar aquesta mateixa setmana amb el coneixement del panorama musical del Principat d’Andorra.

(Foto: El Periòdic d’Andorra)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »