La primera! Arilena Ara representarà Albània a Rotterdam amb el tema ‘Shaj’

ALBÀNIA

Arilena Ara, ‘Shaj

Música: Darko Dimitrov i Lazar Cvetkovski

Lletra: Lindon Berisha

Arilena Ara representarà Albània al Festival d’Eurovisió 2020 amb el mig temps ‘Shaj‘. L’artista, de 21 anys, es va imposar ahir en la gran Final del 58è Festivali i Këngës, on tradicionalment s’escullen els representants albanesos a Eurovisió. En la gala hi van prendre part 12 participants, que van cantar amb música en directe, a càrrec de l’Orquestra Simfònica de la RTSH, la cadena pública de televisió d’Albània. Els finalistes van haver de ser valorats per un Jurat d’Experts, responsables únics de la tria. En el Jurat hi havia el productor del Melodifestivalen suec, Christer Björkman; el compositor grec Dimitri Konstantopoulos i el cap de Delegació d’Islàndia a Eurovisió, Felix Bergsson, entre d’altres.

La vencedora d’ahir es va donar a conèixer al 2012 en guanyar l’edició albanesa de l’X Factor. Un parell d’anys més tard va publicar el videoclip del seu primer single, titulat ‘Aeroplan‘. Va tenir més de dos milions de visualitzacions en menys de 12 hores. Poc després publicaria ‘Business class‘, que també va arrasar a la Xarxa: 1 milió de visualitzacions en només nou hores. Enguany, Arilena Ara ha estat coach de la tercera edició de The Voice Kids d’Albània.

(Foto: Fun)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »