Sergey Lazarev, Dima Bilan i Alejandro Sanz, protagonistes de les inocentades dels eurowebs espanyols

Dima Bilan i Sergey Lazarev representant San Marino a Rotterdam! És la inocentada que ha fet Ogae Espanya als lectors del seu web, coincidint amb el 28 de Desembre. Segons la mateixa informació, la notícia havia estat feta pública per la televisió russa, en el transcurs d’un programa magazín titulat ‘El més destacat amb la Júlia’, on la presentadora del programa, Yulia Aprietova, havia defensat la necessitat que Rússia continués exportant artistes al panorama musical internacional. La inocentada del club d’eurofans espanyol afegia una primera reacció de Dima Bilan al fet que tornés a Eurovisió i representant San Marino fent duo amb Sergey Lazarev: “Ara és el moment d’exportar la meva música a nous mercats europeus, i San Marino és un mercat a descobrir”. Hores més tard, el web d’Ogae Espanya publicava una segona notícia relacionada amb aquesta, on assegurava que la televisió russa havia desmentit, amb un comunicat, tota aquesta informació. Només en el darrer paràgraf alertaven els lectors que la història era la seva inocentada de 2019. Per la seva banda, també ahir, el web gallec Eurovision-spot assegurava que Alejandro Sanz seria el compositor del tema amb què Blas Cantó representaria Espanya a Rotterdam, i ho atribuïa a una filtració de RTVE, tot i que assegurava que encara no s’havien filtrat més detalls sobre la cançó.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »