Els Països Baixos trien Jeangu Macrooy per a Rotterdam’20

Jeangu Macrooy ha estat escollit internament per representar els Països Baixos al Festival d’Eurovisió 2020. Serà, d’aquesta manera, l’artista amfitrió del certamen. Competirà directament a la gran Final de dissabte 16 de maig. El comitè intern de selecció de l’artista neerlandès per al Festival d’enguany el va triar a ell gràcies a la cançó que Macrooy havia presentat a la televisió dels Països Baixos quan es va fer la crida eurovisiva. El tema, però, encara no s’ha fet públic i ni tan sols n’ha transcendit ni el títol ni l’estil. Aquest passat dijous, la Premsa neerlandesa ja havia filtrat la notícia que probablement era ell l’intèrpret escollit per fer d’amfitrió a Rotterdam. Jeangu Macrooy és de Surinam i viu als Països Baixos des de 2014, país a on es va traslladar per formar-se musicalment. Des d’aleshores ja ha publicat tres d’albums; dos d’estudi i un d’un concert en directe. Ha fet gires als Països Baixos, Bèlgica, França i Alemanya. A més, és un convidat habitual del programa De Wereld Draait Door  de la televisió neerlandesa. on interpreta els seus propis temes i versions d’artistes consagrats internacionalment.

(Foto: Anton Corbijn via Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »