Més eleccions internes: Vasil Garnanliev per Macedònia del Nord i Tom Leeb per França

Dos més! Macedònia del Nord ha triat Vasil Garnanliev i França, Tom Leeb. Ambdós han estat escollits de manera interna per les televisions dels seus països. Garnanliev va ser corista de Tamara Todevska l’any passat a Tel Aviv. L’intèrpret va emigrar, de petit, amb la seva família als Estats Units, coincidint amb les guerres de Iugoslàvia. A Amèrica es va formar com a cantant d’òpera, però va combinar aquesta activitat amb la de vocalista en diferents projectes musicals. Ara retorna a Macedònia del Nord, el país on va néixer i on està intentant projectar la seva carrera com a solista. El passat mes d’octubre va publicar ‘Patuvam‘, el seu primer single de la seva trajectòria com a intèrpret de música dance i pop.

Per la seva banda, França ha fet públic en les darreres hores que Tom Leeb serà el seu representant als Països Baixos. De fet, primer van triar la cançó, que anuncien com a un tema que es caracteritza per la seva “universalitat, emoció i la seva capacitat de fer que el públic visqui una experiència“. Amb el tema triat, del centenar que havien rebut per al Festival de 2020, els tocava escollir representant. Tom Leeb, a qui ja seguien de ben a prop, va ser el nom que va sonar de seguida. L’artista, de 30 anys, és fill d’un dels còmics més famosos de França; Michel Leeb. la seva germana Fanny va saltar a la fama en participar al talent show The Voice, de l’edició francesa de 2013. Leeb va estudiar cinema, teatre, dansa i cant a Nova York. A més de cantar, també composa cançons. Ha tingut paper en algunes pel·lícules i fins i tot, amb el seu pare, en l’adaptació teatral del film ‘Mrs. Doubtfire‘. Des de 2018 s’està centrant en la seva carrera musical; aleshores, va publicar el seu primer treball discogràfic, que inclou únicament cançons interpretades en anglès.

(Foto: Tom Leeb Facebook)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »