Martin Österdahl, nou supervisor executiu del Festival d’Eurovisió

Martin Österdahl serà el nou supervisor executiu del Festival d’Eurovisió i de l’Eurojúnior en substitució de Jan Ola Sand. Ho ha anunciat a primera hora de la tarda la Unió Europea de Radiodifusió. Sand ja va anunciar l’any passat que el Festival que se celebrarà el pròxim mes de maig a Rotterdam seria l’últim en el càrrec després de 10 anys com a responsable directe del certamen. Sand es reincorporarà a l’NRK noruega amb un nou càrrec directiu. Martin Österdahl, de 46 anys, va ser el productor executiu dels Festivals de 2013 i 2016, quan el certamen es va celebrar a Malmö i a Estocolm. A més, entre 2012 i 2018 va ser membre del Grup de Referència, òrgan directiu del Festival d’Eurovisió. També ha estat director de Programes i responsable de l’àrea d’entreteniment i d’esports de l’SVT, la televisió pública de Suècia. Al 2010, va ser el responsable d’emissió de la boda entre la princesa Victòria de Suècia i Daniel Westling. Österdahl també ha publicat diversos llibres sobre management empresarial, que han estat traduïts a 10 llengües. Jean Philip de Tender, cap de Mitjans de la Unió Europea de Radiodifusió, ha destacat que Österdahl té “un gran talent creatiu i té una incalculable experiència com a productor executiu de dos Festivals excepcionals i de nombrosos programes d’entreteniment d’èxit. És un excel·lent líder i creador d’històries“.

(Foto: EBU)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »