‘Universo’ va ser escollida d’una llista on hi havia 50 cançons

Cinquanta cançons per a Blas cantó. ‘Universo‘ va ser l’escollida. El tema, que serà presentat a través de RTVE el pròxim dijous dia 30 de gener, a les 10h, va ser composada en un camp d’autors que es va fer a Escòcia a instàncies del productor Dan Hammond. En ell, a més de Blas Cantó, també van ser convocats altres autors amb experiència prèvia en el Festival d’Eurovisió. Blas Cantó, per tant, n’és un dels autors; l’artista ha estat clar en dir que TVE l’ha deixat treballar amb total llibertat, en els detalls tècnics de la peça. El representant espanyol a Rotterdam també ha explicat que el tema parla d’una trajectòria emocional amb què ell s’hi sent molt identificat. De fet, el propi títol de la cançó és un mot que ell utilitza habitualment per donar gràcies a tot el que li ha passat de bo, en la seva vida. Toñi Prieto, cap de’Entreteniment de TVE, ha donat una mica més de detalls sobre el tema; ‘Universo‘ és un mig temps amb un final èpic. Cantó en farà versions en anglès i francès i no descarta fer-ne alguna, també, en català. El tema estarà disponible a les plataformes de distribució de música a partir de les 00h del pròxim divendres dia 31, així com també al canal YouTube de Cantó.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »