Espanya votarà a la segona Semifinal de Rotterdam’20

Espanya, França i el Regne Unit votaran a la segona Semifinal del Festival d’Eurovisió 2020. Itàlia, Alemanya i els Països Baixos ho faran en la primera. Avui també s’ha fet el sorteig que ha repartit en cadascuna de les gales tots els països que participaran en la pròxima edició del certamen. En el transcurs de l’acte, que s’ha fet a l’Ajuntament de Rotterdam, l’alcalde de Tel Aviv ha traspassat oficialment a la ciutat neerlandesa el testimoni del Festival. Aquest és el resultat del sorteig celebrat avui:

Primera Semifinal:

Macedònia del Nord, Bielorússia, Lituània, Suècia, Eslovènia, Austràlia, Irlanda, Rússia (fins aquí, tots aquests països actuaran en la primera meitat de la gala), Noruega, Xipre, Croàcia, Azerbaidjan, Malta, Israel, Ucraïna, Romania i Bèlgica.

Segona Semifinal:

Àustria, Moldàvia, Polònia, San Marino, Sèrbia, Islàndia, Txèquia, Grècia, Estònia (fins a Estònia, tots els països esmentants actuaran en la primera meitat de la Semi), Dinamarca, Bulgària, Suïssa, Finlàndia, Armènia, Letònia, Geòrgia, Portugal, Albània.

(Foto: Roel Dijkstra Fotografie Marc Heeman via Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »