Presentat oficialment ‘Universo’

Pop electrònic, cor de veus que es volen potenciar dalt de l’escenari i final èpic. ‘Universo‘ i el seu videoclip oficial han estat oficialment presentats aquest matí a través del web de RTVE. Després d’Albània, Espanya és el segon país en fer públic el tema amb què intentarà aconseguir la victòria a Rotterdam el pròxim mes de maig. El video, que ha dirigit Cristian Velasco, ha estat enregistrat íntegrament a les Illes Canàries; entre Lanzarote i Tenerife. Cantó i l’equip de ballarins han comptat amb el disseny estilístic d’Ana Locking.

Universo‘ ha estat composat per Cantó junt a un equip d’autors en què hi ha Dan Hammond, Dangelo Ortega, Maciej Mikolaj Trybulec i Ash Hickelin. La peça va néixer en un camp de compositors que es va fer a Escòcia. Ara, Blas Cantó ja pensa en la seva posada en escena dalt de l’escenari de l’Ahoy Arena i segons ha desvetlla RTVE ja té pensats alguns noms de coreògrafs amb qui li agradaria treballar en aquesta experiència eurovisiva. L’artista oferirà una roda de premsa a les 13.15h a Torrespaña, per comentar les seves impressions sobre la cançó.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »