El raper Benny Cristo representarà Txèquia a Rotterdam amb el tema ‘Kemama’

Benny Cristo representarà Txèquia a Rotterdam, i ho farà amb el tema ‘Kemama‘. L’artista, que s’havia popularitzat amb el nom artístic de Ben Cristovao, ha estat el més votat pel públic txec en una votació a Internet, que s’hja estat fent durant les passades dus setmanes. En la votació feta pel jurat internacional, l’artista ha finalitzat segon, darrere de Barbora Mochowa. El terrassenc Miki n’ha format part, representant Espanya. En aquest jurat també s’hi havia convidat la grega Katerine Duska, els noruecs KEiiNO, el búlgar Kristian Kostov, la maltesa Michela Pace i els eslovens Zala Kralj i Gašper Šantl.

L’intèrpret va saltar a la fama ara fa 10 anys. Els seus temes ‘Padam‘ i ‘Bomby‘, per exemple, acumulen més de 24 milions de visualitzacions a YouTube. El seu perfil a Instagram suma més de 800.000 seguidors. L’any passat va publicar el seu darrer treball discogràfic, titulat ‘Kontakt‘. A part de la seva carrera com a cantant, Cristo, de 32 anys, és lluitador professional de jiu jitsu.

(Foto: ahaonline.cz)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »