Grècia tria Stefania amb el tema ‘SUPERG!RL’

Va ser part de la girl band Kisses, que va representar els Països Baixos al Junior Song Contest de 2016. Van acabar en la vuitena posició. Des d’aleshores, va continuar la seva carrera com a solista i ara Grècia la tria internament per a Rotterdam’20. Ho va fer públic ahir la televisió pública grega en el transcurs del seu informatiu nocturn, però de fet alguns webs ja havien desvetllat la notícia uns dies abans. Stefania Liberakakis, de 17 anys, és neerlandesa; va néixer a Utrecht, però és d’ascendència grega. Va saltar a la fama als 10 anys, participant al talent show The Voice Kids dels Països Baixos. Ja ha publicat quatre singles; l ‘Stupid reasons‘, de 2018, acumula més d’un milió de visualitzacions al seu propi canal de YouTube.

Grècia aposta fort, perquè el tema amb què competirà a Rotterdam l’ha composat Dimitri Kontopoulos, que marca d’aquesta manera la seva desena participació al Festival. En la composició musical, Kontopoulos ha comptat aquest cop amb la col·laboració del grup Arcade. De la lletra se n’ha fet càrrec Sharon Vaughn, autora, entre d’altres de l'”Scream” amb què Sergey Lazarev va representar Rússia l’any passat a Tel Aviv. Més encara: la cadena pública de televisió de Grècia ha fitxat un altre il·lustre eurovisiu; Fokas Evangelinos, com a director artístic del projecte grec a Rotterdam’20. El coreògraf va treballar l’any passat amb les candidatures de Lazarev i de Miki Núñez.

(Foto: eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »