Eden Alene guanya la Pre i representarà Israel a Rotterdam

Va superar una repesca per passar a la ronda final del The Netx Star for Eurovision, però un cop allà va ser la més votada pel públic i pel Jurat d’experts. Eden Adele, de 19 anys, d’aquesta manera, va aconseguir el dret de representar Israel a Tel Aviv. Ara caldrà buscar-li una cançó. L’artista, d’origen etíop, es va imposar a Orr Amrami-Brockman, Gaya Shaki i a Ella Lee Lahav en la darrera gala de la Pre israeliana. En la superfinal, ja amb Gaya Shaki fora de concurs, Alene va sumar 260 punts, superant Ella Lee Lahav, que es va quedar amb 182, i Orr Amrami-Brockman, tercer finalment amb 158.

L’artista es va donar a conèixer ara fa un parell d’anys, en guanyar l’edició israeliana de l’X Factor. Al desembre de 2018 va publicar el seu primer single, titolat ‘Better‘. Al maig de l’any passat va treure el segon tema de la seva carrera, ‘When it comes to you‘. També al 2019 va fer la seva primera incursió en el teatre, formant part del panell artístic de la versió israeliana del musical ‘Little shop of horrors‘.

(Foto: Burbuja.info)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »