Austràlia decideix: Montaigne i ‘Don’t break me’, a Rotterdam

El vot del Jurat d’experts ha donat a Montaigne la victòria en la Pre australiana. D’aquesta manera, amb el seu tema ‘Don’t break me‘ l’artista representarà el seu país al Festival d’Eurovisió 2020. Amb 54 punts, Montaigne ha estat la més votada pel Jurat d’experts de l’Australia decides d’aquesta nit, pel davant de Vanesa Amorosi, que ha quedat segona amb ‘Lessons of love‘ (42 punts). El televot, però, ha estat diferent; l’artista, de 24 anys, ha estat segona amb 53 punts. El més votat aquí ha estat Casey Donovan, 60 punts per la seva interpretació de ‘Proud‘. Han estat insuficients perquè en la votació del Jurat, Donovan havia tret 14 punts menys de Montaigne. El tema relata el punt en què una relació arriba al seu final; “quan una persona sent que està invertint molt més temps, energia i recursos a la relació que no pas l’altre, i acaba sentint-se frustrada i ressentida“, segons ha explicat la intèrpret. La gala d’aquesta nit (hora australiana) s’ha fet davant de 3500 espectadors en directe, al Gold Coast Exhibition amd Entertainment Centre de Queensland. Durant el show, Dami Im, que va quedar segona al Estcolm’16, ha anunciat que tornarà a intentar representar Austràlia al 2021.

(Foto: ABC)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »