I ara, al sènior! Destiny Chukunyere representarà Malta després de guanyar l’X Factor

Victòria i… cap a Rotterdam! Destiny Chukunyere, guanyadora de l’Eurojúnior de 2015 amb ‘Not my soul‘, tornarà a l’escenari eurovisiu, aquest cop en l’edició sènior. De fet, l’any passat a Tel Aviv ja va formar part de l’equip de coristes de Michela Pace, tot i que darrere de l’escenari. Després de la seva victòria d’ahir a l’X Factor, caldrà escollir-li una cançó; presumiblement de manera interna. L’artista, de 18 anys acabat de fer, es va imposar a la gran final del talent show televisiu als altres tres rivals de la nit; Justine Shorfid, F.A.I.T.H i Kyle Cutajar. Decidien, exclusivament, els telespectadors. Hi va haver tres rondes; en cadascuna d’elles un dels participants queia eliminat. En la darrera, Destiny Chukunyere es va imposar a Justine Shorfid interpretant el tema ‘He lives in you‘, de la segona part de la pel·lícula ‘El Rei Lleó‘. Destiny Chukunyere és una de les artistes de més popularitat al seu país, després de la victòria aconseguida a l’Eurojúnior que es va fer a Sòfia (Bulgària). Era la segona en el certamen, després de la de 2013, a mans de Gaia Cauchi. Arran d’aquella victòria, a Destiny se li va concedir la Medalla al Servei de la República de Malta. De moment, però, encara no ha publicat cap treball discogràfic; el tema amb què participi a Rotterdam serà el segon de la seva trajectòria artística.

(Foto: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »