Samanta Tina s’imposa al Supernova 2020 amb ‘Still breathing’ i serà l’abanderada de Letònia a Rotterdam

Samanta Tina representarà Letònia al Festival d’Eurovisió. L’artista, de 30 anys, es va imposar ahir al vespre a la gran Final del Supernova 2020 amb ‘Still breathing‘, tema que ha escrit conjuntament amb Aminata; representant letona al 2015 i autora, també, del ‘Heartbeat‘, amb què Justs va participar a Estocolm’16. Ahir, en total, al Supernova 2020 van participar nou propostes musicals; en segon lloc va quedar Katrina Dimanta amb ‘Heartbeats‘ i tercera, ANNNA amb ‘Polyester‘. Aquest cop era la sisena vegada que Samanta Tina participava a la Pre letona. Tina es va donar a conèixer al 2010 en guanyar el talent show O!Kartes akadēmija; el premi va consistir en una beca per estudiar a la Tech Music School de Londres. L’any següent va participar a un altre talent show televisiu, en aquest cas a Moldàvia, el Golden voices, que també va guanyar. L'”Still breathing” amb què intentarà aconseguir la victòria a Rotterdam serà el dotzè single de la seva carrera.

(Foto: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »