THE ROOP aconsegueix l’OK del Jurat i el públic de Lituània i obté el tiquet cap a Rotterdam

THE ROOP representarà Lituània a Rotterdam. I ho farà amb el seu tema indie-pop ‘On fire‘. La banda, integrada pel solista Vaidotas Valiukevičius, el guitarrista Mantas Banišauskas i el bateria Robertas Baranauskas, es va imposar anit en la gran Final de la Pre lituana, el Pabandom iš naujo! Hi varen prendre part vuit propostes musicals. El grup, que es va formar l’any 2014 i que ja ha publicat un parell de treballs discogràfics, va ser el més votat pel televot i pel Jurat d’experts, i va aconseguir d’aquesta manera el dret de representar el seu país a Rotterdam. Els autors de la peça són els components de la banda, que, a més, van presentar anit un número amb una moderna coreografia. En segona posició va finalitzar Moniqué, amb ‘Make me human‘, que va aconseguir els 10 del Jurat i del públic.

(Foto: eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »