El televot noruec envia Ulrikke Brandstorp a Rotterdam

Ulrikke Brandstorp representarà Noruega al Festival d’Eurovisió 2020. L’artista va guanyar anit la gran Final del Melodi Grand Prix amb el tema ‘Attention‘, deixant en segon lloc Kristin Husøy, que competia amb ‘Pray for me‘. La decisió, després de tres rondes, la va prendre únicament el públic noruec. La gala va començar amb 10 participants; després d’una primera ronda de votacions, en què el sistema es va col·lapsar per l’allau de vots rebuts, tan sols quatre propostes van avançar a la següent fase. Aquí, després d’una nova votació, es van decidir els dos superfinalistes. A la Final Daurada, Ulrikke Brandstorp va sumar més de 200.000 televots, pel davant d’Husøy, que va fregar els 195.000. L’artista, de 24 anys, és una de les autores de la seva peça, coescrita juntament amb Christian Ingebrigtsen i Kjetil Mørland. Ulrikke Brandstorp es va donar a conèixer al 2013, en participar a l’edició noruega del talent show Idol. Al 2018 va prendre part, també, al Stjernekampen de l’NRK.

(Foto: Eurovoix)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »