La sensualitat i el pop alternatiu d’Athena Manoukian s’imposen a Armènia

Athena Manoukian es va imposar anit en la gran Final del Depi Evratesil, la Pre armènia, i representarà el seu país a Rotterdam amb el tema ‘Chains on you‘. L’artista, nascuda a Atenes ara fa 25 anys, va ser la més votada pels Jurats nacional i internacional, en la gala d’ahir, però va quedar tercera en el televot nacional. Tot i això, va sumar 168 punts, pel davant d’ERNA, que va acabar en segon lloc amb 120, i de Vladimir Azurmanyan, tercer amb 118. L’artista es va donar a conèixer al 2007, en guanyar un talent show internacional organitzat per Alpha TV Network, titulat That is what’s missing. L’any següent va intentar representar Grècia al Junior Song Contest, però en la Pre nacional va acabar setena. Al 2011 va publicar el primer single de la seva carrera artística, el ‘Party like a freak‘, que va ser tot un hit a Grècia. Amb ell i amb els seus següents dos temes va aconseguir un Disc d’Or. Amb ‘XO‘, publicat al 2014, es va endur el premi al millor tema en anglès concedit a Armènia. Manoukian també compon; al 2017 va escriure per a Helena Paparizou el ‘Palia mou agapi‘, que va guanyar el Disc de Platí. Al 2015 i al 2016 ja es va especular sobre la seva participació eurovisiva, però ha estat ara que finalment ha obtingut el dret de prendre-hi part, en aquest cas representant el país a on va emigrar, de jove, amb la seva família.

(Foto: Protothema.gr)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »