Publicat ‘The best in me’, el tema amb què Tom Leeb representarà França a Rotterdam

Bilíngüe un cop més. Tom Leeb ha presentat aquest diumenge el mig temps ‘The best in me‘, amb què defensarà a França a Rotterdam el pròxim mes de maig. Els autors de la peça, que ja ha generat les primeres reaccions negatives al fòrum de YouTube, han estat tres suecs: John Lundvik, guanyador del Melodifestivalen 2019, i Thomas G:sson i Peter Böstrom, pares de l'”Euphoria” de Loreen. Segons ha desvetllat la Delegació francesa a Eurovisió, la tria del tema va ser anterior a la de Tom Leeb per representar França a Rotterdam. La presentació oficial de la peça es farà aquest vespre amb una actuació en directe de Tom Leeb, que serà retransmesa per France 2. Tom Leeb farà 31 anys el pròxim mes de març. Prové d’una família d’artistes; el seu pare és un actor molt popular a França i la seva germana Fanny també és cantant. El passat mes de setembre va publicar el seu priumer treballa discogràfic, titulat ‘Recollection’.

(Foto: Client.pp)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »