La banda belga Hooverphonic publica ‘Release me’, el seu tema per a Rotterdam

Van ser els primers participants escollits per anar a Eurovisió 2020. Són Hooverphonic, i tot just avui dilluns han publicat la cançó amb què intentaran aconseguir la victòria a Rotterdam. Es titula ‘Release me‘ i l’han composada dos dels tres components del grup; Alex Callier, que a més n’ha escrit la lletra, i Luca Chiaravalli, que n’és la veu. Tal com havien anunciat quan van ser escollits internament per la televisió flamenca VRT, la cançó té un toc vintage i ben bé podria formar part de la banda sonora d’una pel·lícula de James Bond. Hooverphonic, que es va crear al 1995, també la integra Raymond Geerts. Han publicat ja 12 albums; l’últim, al 2018 i titulat ‘Looking for stars‘. Anteriorment, ja van ser proposats per la televisió belga per representar el país al Festival però un parell de cops van refusar l’oferiment.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »