Jurat i públic eslovè envien Ana Soklic a Rotterdam

Ana Soklič va guanyar anit la Pre eslovena amb el tema ‘Voda‘ i representarà el seu país a Rotterdam el pròxim mes de maig. En la gala, l’Evrovizijska Melodija, hi varen prendre part 10 artistes. El Jurat d’expertes, que integraven tres antigues representants eslovenes a Eurovisió; Darja Švajger, Nuša Derenda i Maja Keuc, va escollir les superfinalistes de la vetllada; en aquest cas, Ana Soklič i Lina Kuduzović, jove intèrpret de 17 anys. En la Superfinal, va ser el públic qui va tenir l’última paraula. Soklič s’hi va imposar per poc més de 600 vots. La intèrpret, de 36 anys, va estudiar música en una acadèmia d’òpera i jazz i va formar part del prestigiós cor de gòspel de Harlem, a Nova York. La balada ‘Voda‘, amb què competirà als Països Baixos, és el segon single de la seva carrera.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »