L’electro-folk de Go_A representarà Ucraïna a Rotterdam

Fusió de música electrònica i folk; el resultat és ‘Solovey‘, la proposta de Go_A, que ahir es va imposar al Vidbir i representarà Ucraïna a Rotterdam. En la gala hi van prendre part sis propostes musicals; Go_A es van imposar en el televot i en el veredicte del Jurat professional, sumant un total de 12 punts. Khayat i Krutь van quedar just al darrere, empatats a nou.

Go_A, format al 2012, es va donar a conèixer gràcies a un reportatge de televisió, que utilitzava el seu primer tema, titulat ‘Kolyada‘, com a banda sonora. En formen part Kateryna Pavlenko, Taras Shevchenko (que són els autors de la cançó, interpretada íntegrament en ucraïnès), Igor Didenchuk i Ivan Grigoryak En les seves compsicions, Go_A combina el so de diferents instruments musicals folklòrics, com ara el didgeridoo australià o el yembè africà. Al 2016 publicven el seu primer album, que van batejar amb el nom ‘#Idynazvuk‘. Poc després guanyarien el premi The Best Track in Ukraine i serien nominats per al títol Kiss FM Opening of the Year.

(Foto: Webhose)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »