Alicja Szemplińska i el tema ‘Empires’, l’aposta de Polònia a Rotterdam

Alicja Szemplińska representarà Polònia a Rotterdam amb el tema ‘Empires‘. L’artista, de 17 anys, es va imposar anit en la gran Final de la Pre polonesa, el Szansa na Sukces, on hi van prendre part tres intèrprets.
Szemplińska va aconseguir la màxima votació per part del Jurat d’experts i també del públic, acumulant d’aquesta manera 10 punts. Darrere seu, amb sis i amb el tema ‘Lucy’‘, van quedar Albert Černý i els Lake Malawi, que l’any passat van representar Txèquia al certamen. En tercer lloc, amb dos, punts, va acabar Kasia Dereń, que competia amb ‘Count on me‘. Alicja Szemplińska es va donar a conèixer l’any passat, en guanyar la darrera edició del talent show The Voice of Poland. El mig temps amb què participarà a Eurovisió l’han composat Patryk Kumór, Dominic Buczkowski-Wojtaszek, Frazer Mac i Laurell Barker .

(Foto: Super Express)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »