TVE tria Nicoline Refsing per dirigir la posada en escena de Blas Cantó

Nicoline Refsing dirigirà la posada en escena de Blas Cantó a Rotterdam. No serà el primer cop que treballi per a TVE; la danesa ja va ser l’encarregada de dissenyar l’actuació de Melodi en la darrera edició del Junioor Song Contest, on Espanya va aconseguir la tercera plaça, darrere Polònia i Kazakhstan. Màster en Belles Arts a la Royal Danish Academy, Refsing es va traslladar a Londres l’any 2005, on va muntar la consultoria Rockart Design. Compta amb una dilatada experiència en el disseny escènic; va ser la directora creativa i productora de continguts del Festival d’Eurovisió 2014, que es va fer a Copenhaguen. També ha treballat en diversos programes de televisió, com ara l’X Factor, i en l’organització visual de prestigiosos certàmens, com ara la cerimònia de lliurament dels Brit Awards i la dels National Television Awards de la cadena britània ITV. Segons recull TVE, Refsing ha assegurat que l’actuació de Blas Cantó a Rotterdam ha de ser “emocionant, ambiciosa i expressiva“. la cadena pública també ha fet públic avui que el representant espanyol actuarà acompanyat de cinc coristes durant la gran Final d’Eurovisió 2020, el pròxim dissabte 16 de maig.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »