Fredor en les cases d’apostes amb la tria de James Newman i “My last breath” per al Regne Unit

Ha col·laborat amb Calvin Harris, Kesha, Don Diablo, Toni Braxton i Armnin van Buuren, un dels DJ més prestigiosos de l’escena musical del moment a nivell internacional. Fins i tot ha treballat amb Guy Sebastian, el primer representant australià a Eurovisió. Però la seva tria directa amb el tema ‘My last breath‘ per part de la BBC no ha aixecat gaire passions entre els apostants. El Regne Unit és en la setzena posició en les cases oficials, per sota fins i tot de països que encara no han escollit la seva representació per a Rotterdam, com ara Suècia, Rússia, Dinamarca, Islàndia i fins i tot, Irlanda.

James Newman arriba avalat per un Brit Award al millor single britànic de l’any; va ser al 2014 per haver escrit el ‘Waiting all night‘ d’Ella Eyre. Al 2013 va arrasar amb el seu tema ‘Love me again‘, que acumula més de 742 milions de visualitzacions a YouTube. El ‘My last breath‘, la peça amb què intentarà aconseguir la victòria a Rotterdam ha estat coescrita per ell junt amb Ed Drewett, Adam Argyle i Iain James. Aquest darrer és un dels autors del ‘Running scared‘ amb què Azerbaidjan va guanyar el Festival de 2011. El tema va ser composat a Escòcia el passat mes de gener i està inspirat en el rescat d’un bussejador al mar del Nord. La lletra parla d’allò que estem disposats a fer per una altra persona. La tria interna de Newman és el resultat de la col·laboració entre la BBC i el segell discogràfic BMG per buscar la representació britànica a Eurovisió.

(Foto: Daily Feed)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »