Alemanya aposta fort: tria Ben Dolic amb ‘Violent thing’ i fitxa Marty Kudelka, coreògraf de Justin Timberlake, per al seu número a Eurovisió

I una altra tria directa: Ben Dolic representarà Alemanya a Rotterdam amb el tema ‘Violent thing‘. Nascut a Eslovènia al 1997, als 12 anys va saltar a la fama, en arribar a les semifinals del talent show Slovenija ima talent, que és la versió local del Got Talent. Al 2016, i formant part de la banda D Base, va participar a l’EMA eslovè, la Pre eurovisiva d’aquell país, amb el tema Spet živ. Al 2018 va entrar a l’edició alemanya del programa The Voice, on va acabar en segona posició, darrere Samuel Rösch. A partir d’aleshores, va recórrer Alemanya i Àustria en el tour de concerts que va fer el planter de concursants del programa al més pur estil de la gira d’Operación Triunfo a Espanya. El tema escollit per a Eurovisió ha estat composat pel búlgar Boris Milanov, creador del segell Symphonix, dedicat a promocionar nous talents musicals. Aquest no serà el primer cop que Milanov participi com a autor a Eurovisió; ja ho va fer amb els búlgars Kristian Kostov i Poli Genova i l’austríac Cesár Sampson. La cadena alemanya NDR també ha anunciat que Dolic comptarà amb la col·laboració del coreògraf nordamericà Marty Kudelka, guanyador d’un parell de MTV Video Music Award per les seves coreografies per a Justin Timberlake.

(Foto: Web.de)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »